Stockholms Städsystem

Driftledare

Stockholms Städsystem AB grundades 1968 och har med över 50 års erfarenhet i städbranschen kommit att bli ett ledande kvalitetsföretag inom kontorsstädning i Stockholm. Stockholms Städsystem AB är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001 samt auktoriserat av Almega Serviceföretagen. Stockholms Städsystem AB har som affärsmål att vara Stockholms bästa städföretag för kunder och personal, något som genomsyrar hela verksamheten och märks inte minst på riktigt höga betyg på kund och personalenkäter. Dom flesta som kommer till Stockholms Städsystem AB arbetar kvar till pension både på kollektivsidan och tjänstemannasidan. Personalen själv förklarar detta med värden som god stämning, ordning och reda, seriositet och humanitet. Stockholms Städsystem AB har självklart kollektivavtal samt sedvanliga försäkringar. Bolaget omsätter ca 60 Mkr och har ca 100 anställda omräknat i heltidstjänster. Bolaget har mycket god ekonomi och har bland annat en så kallad trippel-A rating samt en Platinagradering hos UC.

Stockholms Städsystem AB söker nu ytterligare en driftledare till sitt fantastiska gäng. Som driftledare på Stockholms Städsystem AB ansvarar du för driften av vår leverans av kontorsstädning till ca 30 kunder i varierande storlek inom Stockholm med omnejd. Du rekryterar lokalvårdare, planerar och bemannar objekten, coachar personalen, förser personalen med material, arbetskläder och korrekta instruktioner samt information. Du utför kvalitetskontroller och materialbeställningar samt utvecklar affären med merförsäljning, offertskrivning, faktureringsunderlag etc. Det är du som håller i kontakten med kunden via personliga besök, protokollförda kundmöten telefonsamtal och mejl. Din arbetsdag sträcker sig från 06.00 till 15.00 och du börjar vanligtvis din dag ute på fältet under förmiddagen för att sedan arbeta inne på vårt kontor under eftermiddagen med pappersarbete.

En driftledartjänst är komplex

En driftledartjänst ställer krav på gedigen branschkunskap inom städbranschen både inom själva städningen samt inom den mer teoretiska delen av städbranschen. Man bör helst kunna städa, hantera en combimaskin, ha god kännedom om städmaterial och moderna städmetoder samt om olika golvmaterial likväl som man bör kunna hantera en dator väl samt den administration som tillhör yrket i form av offertskrivning, viss kalkylering, faktureringsunderlag, löneunderlag, uppstartsplanering etc. Tjänsten är komplex på det sättet att den kräver att du fungerar väl i både praktiska och teoretiska sammanhang samtidigt som du har goda ledaregenskaper och en väl utvecklad förmåga att hantera själva kundrelationen.

Som driftledare hos oss bör du vara

 • Samarbetsvillig
 • Flexibel
 • Stresstålig
 • Självständig
 • Initiativtagande
 • Driven
 • Strukturerad
 • Lösningsorienterad
 • Serviceinriktad

Du bör ha goda värderingar inom ledarskap samt förmåga att leda och motivera din personal på bästa sätt och en väl utvecklad förmåga att hantera kundrelationer liksom relationer till dina närmaste kollegor. Du behöver vara en stark, trygg och lugn individ som klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Datavana är en förutsättning och du behöver vara ett riktigt ess på att planera.

Erfarenhet är ett krav

Du behöver vara väl införstådd med vad en driftledartjänst innebär samt ha flera års erfarenhet av att arbeta som driftledare i städbranschen hos ett väl etablerat städföretag. Du behöver ha goda referenser att kunna visa upp. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Förutom möjligheten att arbeta i ett riktigt väl sammansvetsat gäng i ett av Stockholms mest välrenommerade städföretag så erbjuder vi dig:

 • Fem veckor semester per år
 • En extra semestervecka per år istället för övertidsersättning (totalt 6 veckor)
 • Arbetstid mellan 06.00 – 15.00 helgfri måndag till fredag
 • Avtalsenliga försäkringar och tjänstepension
 • Kontorsplats i kontorslandskap på vårt kontor i Farsta Centrum
 • Bärbar dator och telefon
 • Förmånsbil