Northmill

Head of Talent Acquisition

Northmill Bank, founded in 2006, is a Swedish innovative tech-bank with the vision of simplifying everyone’s financial life. We have a strong focus on technology and believe that it can do much more to help people save both money and time than it does today. Northmill Bank has approximately 200 000 customers and 124 employees in three countries. Currently, we have a strong focus on developing Rebilla, the next generation banking product, into several new markets with additional products and features that you will be highly involved in. Northmill Bank received its banking license on September 11th and has been awarded Dagens Industri Gasell for the second consecutive year and is one of Swedens fastest growing companies.

Nu söker vi på Northmill en Head of Talent Acquisition som vill vara med och vidareutveckla området på vårt snabbväxande och lönsamma tech-bank med stort fokus på produktutveckling och teknik. Vår vision är att förenkla människors finansiella vardag med modern teknik och intuitiv design. Är du vår nya Head of Talent Acquisition?

Om tjänsten.

Northmill står inför en spännande tillväxtfas och söker nu dig som vill bygga och driva en förstklassig Talent Acquisition funktion i takt med att bolaget växer nationellt såväl som internationellt. I rollen kommer du även själv att ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt för flera marknader. Vidare har du ett personalansvar för ett befintligt internationellt team som består av rekryterare, office assistants och en HR Business Partner, där du stöttar dem i stort som smått. Detta är en nyckelroll i Northmills fortsatta framgång och tillväxt, vilket innebär att du arbetar i nära samarbete med VD och ledning.

Om dig.

För att lyckas i den här rollen krävs en stor passion för rekrytering och vi tror att du är en drivande person med hög energi. Du motiveras av att uppnå högt uppsatta rekryteringsmål och är redo att stötta ditt team med kompetens och arbetsglädje. Vidare tror vi att du är organiserad och noggrann samt förstår vikten av god struktur. Som ledare är du delaktig, prestigelös samt närvarande gentemot ditt team. Vi tror att du trivs i en entreprenöriell miljö full av förändring, utveckling och nytänkande! 

Erfarenhet.

 • Minst 5 års erfarenhet av rekrytering, gärna från ett tillväxtbolag inom fintech eller tech- och produktföretag
 • Stor vana att arbeta i ett högt tempo med flertalet kontaktytor och med fullt ägandeskap för hela rekryteringsprocessen
 • Meriterande med dokumenterat personalansvar och/eller teamleadansvar 
 • Meriterande med erfarenhet av rekrytering inom flera marknader
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Vad erbjuder vi?

En heltidstjänst och en nyckelroll på ett snabbt växande fintech-företag där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, karriär och arbetssituation. Du kan även räkna med följande:

 • Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Det är en stor del av vår framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är vi experter på allt från fotboll, hundar, nintendo, inredning, teknik och mycket mer. Vi söker alltid efter ny kunskap och har en nyfikenhet som aldrig mättas. Här får du grymma medarbetare och en grym arbetsplats!
 • Stort förtroende och utrymme. 
 • En kultur präglad av startup- och entreprenörsanda utan politik.
 • En ordentlig utmaning där du är med och bygger framtidens bank.
 • Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Vår årliga konferens Northcon för hela företaget, där vi besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.
 • Work-Life-Balance. Ett gediget friskvårdsbidrag. Gym finns 2 minuter bort, så du hinner ta ett pass på lunchen eller en joggingrunda runt området!
 • Häftiga, ljusa lokaler med fönster från golv till tak beläget på 29:e våningen i Kista Science Tower, med utsikt över hela Stockholm. (Northmill kommer att flytta in till centrala Stockholm inom ca ett års tid.)