Comprado AB

CPO

Comprado är en välfinansierad startup som utvecklar och driver två innovativa digitala konsumenttjänster, comprado.se och pricepi.com. Comprado.se hjälper konsumenter att upptäcka och jämföra mellan tjänster i sin närhet. Pricepi.com är en smart sökmotor som hjälper konsumenter att snabbt och enkelt hitta varor de behöver, utan att behöva göra upprepade sökningar på olika e-handelsplatser. Tillsammans attraherar vi ca 150 000 besökare per månad.

Gillar du teknik och digital innovation? Har du erfarenhet av digital produktutveckling och vill leda ett techteam som bygger framtida marknadsledande konsumenttjänster?

Bolaget är en nybildad koncern med en väldigt stark tillväxt och god lönsamhet. Bolaget har en stark kommersiell arm samt en produktportfölj med egna digitala konsumenttjänster inom e-handel och konsumenthjälp med ca 150 000 användare i månaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm samt flera mindre kontor runtom i Sverige.

Rollen

Helhetsansvar för utveckling av bolagets digitala produkter för att maximera användarupplevelse, öka engagemang och användningsfrekvens. Tjänsterna ska lanseras på nya plattformar, berikas med nya funktioner och bli ännu bättre på att tillgodose användarnas behov för att växa antalet användare ytterligare. Därför söker vi nu en driven CPO som kan leda teamet.
Teamet består av utvecklare och innehållsspecialister; både som anställda i Sverige och konsulter utomlands. Du rapporterar till VD och tidvis även styrelsen. Utöver produktansvaret ingår visst administrativt ansvar, som rapportering av löner samt kund- och leverantörsfakturor.

Bakgrund/erfarenhet

  • Relevant akademisk examen
  • Minst tre års erfarenhet av liknande roller inom produktutveckling av digitala tjänster
  • Har en erfarenhet från styrning av digital produktutveckling, gärna som produktchef med ansvar för digitala produkter eller CPO/CTO på ett entreprenöriellt produktföretag 
  • Flytande i såväl svenska som engelska

Personliga egenskaper

  • Älskar en entreprenöriell, snabbrörlig miljö där teamet hittar smarta lösningar från utmaningar som kan uppstå vid produktutveckling
  • Digitalt kunnig doer
  • Businessminded
  • Självständig
  • Inspirerande ledare med god kommunikationsförmåga
  • Tekniskt kunnig; kunskaper inom UX-design, SEO, webbdesign eller programmering är meriterande, men inget krav.

För rätt kandidat och/eller prestation kan ansvarsområdet utökas till roll som affärsområdeschef eller dotterbolags-VD inom koncernen framöver.