Osynlig

Marknadskommunikatör

Osynlig löser problem och skapar affärsnytta med digital design. Från snabba prototyper till långsiktig strategisk utveckling av exempelvis e-tjänster, appar, webbplatser och intranät. Vi är designers, strateger och tekniker som ser design och användarupplevelser som ett strategiskt medel för att nå affärsmål. Det handlar om att utveckla digitala lösningar som människor förstår och älskar att använda. Osynlig AB har kontor i Sundsvall och Stockholm. Vi har även ett systerföretag i Auckland på Nya Zealand. Idag är vi ca 15 personer.

Osynlig söker en Marknadskommunikatör! Gillar du att skriva och drivs av att lära dig nya saker och växa? Ser du även det som en spännande utmaning att vara en nyckelperson i Osynligs framtid genom kommunikation, marknadsföring och PR? I rollen som Marknadskommunikatör kommer du bygga upp kommunikationen på bolaget och exekvera på den nya varumärkesplattform som presenteras innan årsskiftet.

Om bolaget

Osynlig löser problem och skapar affärsnytta med digital design. Från snabba prototyper till långsiktig strategisk utveckling av digitala produkter, appar och webbplatser. De är designers, strateger och utvecklare som ser design och användarupplevelser som ett strategiskt medel för att nå affärsmål. Det handlar om att utveckla digitala lösningar som människor förstår och älskar att använda. Osynlig står inför ett par riktigt spännande år, både som varumärke och bolag. De genomför just nu en positionsförflyttning i syfte att bli synligare och tydligare, både för deras kunder och nya kollegor. Osynlig AB har kontor i Sundsvall och Stockholm. De har även ett systerföretag i Auckland på Nya Zealand.

Om rollen

Rollen innebär operativt ansvar för Osynligs marknadskommunikation. Utifrån den nya varumärkesplattformen, kommer du att ta över ansvaret från byrå och exekvera på det rent operativt. Du kommer ansvara för hur man ska arbeta med sociala medier, PR, kundcase och kommunikation kring bolagets kundevents. Osynlig räknar med att du van att arbeta självständigt och tar fullt ansvar för ditt område. Du kommer att rapportera direkt till Linus, VD på Osynlig.

Tidigare erfarenhet

  • 2 – 3 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring
  • Relevant utbildning är meriterande
  • Byråerfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta självständigt och driva egna projekt

Om dig

Vi tror att du är en person som gillar att kommunicera på ett tydligt och personligt sätt och att du kommer trivas med att vara en stolt ambassadör för Osynlig. Då du kommer att arbeta själv i projekten, är det viktigt att du har ett inre driv och trygghet att jobba självgående. Vi ser såklart även att du är resultatinriktad och brinner för att skapa bra content och kommunikation!