Colive

Operations Manager

COLIVE är ett aktivt bidrag till omställningen för ett mer öppet och uthålligt samhälle genom sitt erbjudande av ett hållbart, socialt, smart och kostnadsriktigt boende till unga vuxna mellan 20 - 35 år. I delningsekonomianda tillhandahålls moderna coliving-lägenheter i nyproducerade fastigheter som anpassas till ett boende med hög livskvalitet med fler boende per yta. COLIVE erbjuder en mjukvaruplattform, "COLIVE community", som möjliggör matchning av hyresgäster för bästa möjliga boendeupplevelse. Communitykonceptet innebär att colivers med gemensamma intressen kan dra nytta av varandras kunskaper och nätverk, kan ta initiativ till tränings- och aktivitetsgrupper eller dela på tjänster från tredje part såsom cykelpool, bilpool eller smarta leveranslösningar.

Rollen.

I rollen som Operations Manager är du ansvarig för driften av COLIVEs bostäder, även kallade hubbar. Du kommer att vara en nyckelperson i bolaget och delaktig i att etablera en ny svensk bostadsform som främst riktar sig till unga vuxna.

Ditt ansvarsområde sträcker sig från det tillfälle då hyresgäster flyttar in i en nyproducerad COLIVE-hubb och framåt. Du ansvarar för relationer och uppföljning av underleverantörer, tredjepartshyresgäster och serviceleverantörer med mera. Du ansvarar även för att etablera driftsprocesser för inflyttning, utflyttning, underhåll och felrapportering med tillhörande åtgärder.

Du arbetar nära COLIVEs ledning, Community Manager och Projektchef samt som kravställare på COLIVEs digitala driftstöd. Tillsammans jobbar vi stenhårt i riktning mot att etablera coliving i Sverige med högsta möjliga livskvalitet.

Arbetsuppgifter.

  • Ett övergripande ansvar för driften av COLIVEs bostäder
  • Ta fram, implementera och effektivisera strukturerade processer
  • Ansvara för samarbeten med olika servicepartners
  • Budgetansvar

Erfarenhet.

  • Akademisk relevant utbildning
  • 5+ års relevant arbetslivserfarenhet, gärna erfarenhet av hospitality/bostäder
  • Bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
  • God och bred förståelse för helheten kring drift av hotell, long-stay eller bostäder
  • Erfarenhet av att ta fram, genomföra och tillämpa processer
  • Förmåga att skapa goda relationer och kommunicera effektivt på alla nivåer

Vad COLIVE erbjuder dig.

En möjlighet att vara med och driva etableringen av ett nytt bolag med en uttalad vision att förändra möjligheterna för unga vuxna att bo. Det är en mycket utvecklande roll för rätt person där du får skapa en löpande hög boendeupplevelse för COLIVEs hyresgäster. Du arbetar i direkt samarbete med grundarna, produktägaren för bolagets digitala plattform samt projektledare och kommer snabbt kunna se effekten av ditt arbete.

Hos COLIVE ges du en möjlighet att vara med på en utvecklingsresa i högt tempo och verkligen göra skillnad. Vi är ett nytt bolag med en ny produkt som har höga ambitioner och sitter i enkla men dynamiska coworking-lokaler på Kungsholmen med andra framåtriktade i start-ups mitt i Stockholm.