Fastighetsägarna Service

Gruppchef hyres- & avgiftsavisering

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 260 miljoner kronor per år och är 180 medarbetare.

Hej gruppchef hyres- och avgiftsavisering!

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Nu söker vi dig som vill ta ett strategiskt ansvar för att genom engagerade medarbetare och nöjda kunder driva tillväxt, lönsamhet och bidra till nya affärsmöjligheter som vår gruppchef för hyres- & avgiftsavisering. Vår företagskultur präglas av att vi vill och kan ännu mer. Vi söker därför dig som tror på ett inkluderande ledarskap som skapar självdrivande medarbetare som tar kloka beslut i vardagen.

Om rollen

Vi tar hand om husen som andra kallar för sitt hem. Våra kunders behov och förväntningar förändras ständigt. Det värde vi skapar för våra kunder handlar till stor del om skötsel och service, men lika mycket om att ta hand om våra kunders ekonomi och på så sätt skapa hållbara hem där människor trivs och känner trygghet. En viktig del av vår företagskultur är att vi alltid jobbar för att förenkla och göra saker smartare. Vi vill och ska fortsätta att vara proffs på det vi gör, och som gruppchef har du ett övergripande ansvar för att genom inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare leda verksamhetsområdet framåt.

Fokus i rollen är att:

  • Genom ett inkluderande ledarskap leda 10 medarbetare inom hyres- och avgiftsavisering och fyra medarbetare inom ekonomisupport (ett vikariat som du parallellt axlar under 12 månader) i en pågående kulturförändring.
  • Strategiskt driva och delta i olika utrednings- och utvecklingsprojekt inom hyres- och avgiftsavisering och ekonomisupport med fokus på system, digitalisering och effektivisering.
  • Arbeta strategiskt med kundkontakt för att genom nöjda kunder och nya affärer driva tillväxt och lönsamhet.

Vem är du?

Du kommer till ett företag med stort framtidsfokus och om du vill göra skillnad genom ett inkluderande ledarskap kan detta vara rätt tjänst för dig. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en strategisk och affärsdriven roll där du har möjlighet att utmana och utveckla andra till att pröva nytt och ta egna kloka beslut i vardagen. Du är nyfiken på fastighetsbranschen och du kan snabbt bilda dig en affärsmässig förståelse för vår verksamhet, teamen och dess utmaningar. Du har en strategisk och analytisk förmåga där du kan fokusera på helheten och se hur delarna bidrar.

 Vi tror att du har:

  • Intresse för och gedigen arbetslivserfarenhet av att leda medarbetare med ett inkluderande ledarskap i en pågående kulturförändring.
  • Arbetslivserfarenhet från en transaktionsintensiv verksamhet med mycket kundkontakt, till exempel från kundservicefunktioner inom fastighetsbranschen eller finans.
  • Stort intresse för och erfarenhet av system, effektivisering och digitalisering.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift – både på svenska och engelska.
  • Eventuellt har redovisningskunskaper, vilket är meriterande.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 260 miljoner kronor per år och är 180 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Ni har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Läs mer om oss på vår karriärsida.

Övrigt

Rollen som gruppchef hyres- och avgiftsavisering är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna. Parallellt under de första 12 månaderna axlar du ett vikariat som gruppchef för ekonomisupport (fyra medarbetare) under en föräldraledighet.