3 Sverige

Business Manager, Bredband

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 2018 bytte vi lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Vill du vara med och utmana den svenska telekommarknaden? Nu söker vi en kollega till avdelningen Business management, som tillsammans med övriga Business- och Offering managers ansvarar för att säkerställa framtida affärsmodeller, produkt- & tjänsteutbud, samt kommersiella koncept. Du kommer att vara med att påverka framtidens mobila produkter och tjänster, med stort fokus på att stärka våra kunders upplevelser. Teamet består idag utav 7 medarbetare som alla jobbar inom olika delar av Tres konsument erbjudande.

Som Business Manager på Tre har du ansvar för att säkerställa långsiktig ”roadmap” med fokus på affärs- och produktutveckling primärt för kategori Bredband, inklusive kravställning mot framtida IT-miljö och teknisk infrastruktur. Du säkrar att vår framtida portfölj och affärsmodeller ligger i linje med våra övergripande långsiktiga mål. Vidare säkerställer du att vi identifierar och fångar upp kommande tekniska produkter och kommersiella koncept, som sedan implementeras utifrån ett kunddriv eller affärsområdesbehov.

För att trivas och lyckas i rollen är du engagerad, driven, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ. Du har erfarenhet utav att driva frågeställningar i både projekt- och linjeform, och trivs i en roll där du är den som leder arbetet. Vi ser att du har förmågan att kombinera strategiskt tänk med en ”kavla-upp-ärmarna-attityd”. Dina stakeholders finns i flera olika delar utav organisationen (t ex Finans, IT och Sälj) och genom din mycket goda kommunikativa förmåga säkerställer du att arbetet bedrivs framåt.

Vi tror att du har jobbat några år i en kommersiell roll som projektledare, affärsutvecklare, management konsult eller liknande. Vi på Tre utmanar ständigt oss själva och våra konkurrenter, så att våga tänka utanför ramarna kommer naturligt för dig.

Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. Vi har i september 2018 flyttat in i helt nya och toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för medarbetarna på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och i flera år i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work. 

Varmt välkommen till söder om söder. Varmt välkommen till Tre!