Nabo

Strategic PMO

Bostäder är idag världens största tillgångsslag och oftast den viktigaste investering vi gör som privatpersoner men utvecklingen av nya aktörer samt smidiga och digitala lösningar har lyst med sin frånvaro. Det är det vi vill och redan är på väg att förändra. Vill du också vara med på Nabos resa att forma framtidens förvaltning och boendetjänster?  Nabo underlättar arbetet för brf-styrelser och fastighetsägare. Vår egenutvecklade plattform automatiserar mycket av rutinarbeten och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridik. Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Vi är övertygade om att personlig utveckling är en framgångsfaktor och leder till högre engagemang. Därför lägger vi mycket tid och energi på att skapa en arbetsplats där alla med tydliga mål driver sin egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar. Vi levererar Sveriges enda specialanpassade förvaltningsplattform till bostadsrättsföreningar där vi ger våra kunder bättre översikt, en hållbar ekonomi och fastighet och framförallt: tid över. Plattformen är ett komplett affärssystem som dels används av våra kunder och dels utgör det enda stöd som våra 200 experter inom ekonomi, teknik och juridik använder. Plattformen är utvecklad in-house av ett snabbt växande utvecklingsteam som idag är 12 medarbetare. Vi har nyligen skapat ett nytt affärsområde – vi är numer också en SaaS-leverantör då vår plattform licenseras ut till andra stora förvaltare.

Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för brf-styrelser i deras uppdrag. Vi brinner för att vara bästa vännen, stjärnkonsulten och curlingföräldern för Sveriges bostadsrättsföreningar. Vi tror på att använda digitala verktyg där det underlättar samtidigt som vi är engagerade och personliga – en förvaltningstjänst som är i tiden helt enkelt. Vi har idag åtta kontor i Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 200 mkr med god tillväxt och lönsamhet.

Rollbeskrivning

Nu söker vi en Strategic PMO som vill vara med och utveckla ett snabbt växande bolag med en unik plattform inom fastighetsförvaltning. I rollen är ditt primära fokus att agera bryggan mellan affär och produkt för att strategiskt driva komplexa utvecklingsprojekt kopplat till Nabos produktplattform. Du äger bland annat projekt inom produktutveckling mot kund från idé till förstudie, prioritering och godkännande på konceptuell nivå. Du är sedan den som operativt och strategiskt håller ihop roadmapen för projekten. För utveckling kopplad till SaaS har du också en central roll i kunddialogen för att säkerställa en optimal leverans.

Ett nära samarbete med hela ledningsgruppen är en del av din vardag och du kommer även vara med och utveckla affärsanalyser, strategiarbete, leda affärsutveckling samt bli involverad i annat som är viktigt för att driva en lönsam affär. Att en del av framgången baseras på god service och goda relationer, både internt och externt, är en självklarhet för dig.

Du är väldigt noga med struktur och ordning samtidigt som du konstant är i rörelse för att få saker utförda. Att vara den drivande spindeln i nätet är inget problem för dig, förändringar är inga konstigheter och du är van att se utvecklingsmöjligheter i produkt och affär.

Erfarenhet

 • Relevant akademisk utbildning.
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet av komplex och krossfunktionell projektledning.
 • Erfarenhet av förändringsledning eller att ha jobbat mot organisationer under snabb tillväxt.
 • Mycket god förmåga till stakeholder management.
 • Erfarenhet av att jobba med produktledning i en agil miljö är meriterande.

Personliga egenskaper

 • Handlingskraftig
 • Strukturerad
 • Relationsbyggande
 • Kommunikativ
 • Stark analytisk förmåga
 • Ambitiös och resultatorienterad
 • Entreprenöriell
 • Social teamplayer
 • Serviceinriktad