SSF Stöldskyddsföreningen

Digital Projektledare

Nu utökar vi vår marknadsavdelning på SSF Stöldskyddsföreningen till vår satsning digital säkerhet. Detta är ett led av att bli en av den främsta brottsförebyggande aktören inom i Europa. Flera initiativ har tagits varav ett exempel är tjänsten och plattformen säkerhetskollen.se, där allmänhet och företag får råd och tips om hur man kan förebygga digitala brott. För detta är vi nu nominerade till Tech Awards 2022.

SSF har och scale up-kultur och du kommer vara med på en spännande resa både internt och externt, där marknads-kommunikationen för bolagets och branschens digitala transformation kommer vara betydande. Din specialistkompetens kommer vara av största vikt för att vi på SSF ska bli ledande inom både den fysiska och digitala säkerheten. Vill du driva förändring för hela Sverige inom säkerhet? 

Vi söker dig som drivs av passionen; att förändra världen till att bli bättre. Vi söker också dig som är en hackare på digitalmarknadsföring och som vill vara med och skapa ett tryggare och säkrare samhälle då brottsförebyggande arbete är grunden i allt SSF gör.

Nu har du chansen att driva projekt inom vårt utökade uppdrag – mot digitala brott. Vill du vara med och arbeta med Sveriges främsta byråer inom marknadsföring, media och digital kommunikation? Vi är pionjärer inom branschen och vinner både Guldägg och Silverägg!

SSF är en oberoende aktör sedan 1934, som verkar genom brottsförebyggande arbete, informationsspridning och opinionsbildning. Vi har en lång erfarenhet med preventiv brottsbekämpning av fysiska brott och tar nu nästa steg i vår kunskapsposition genom att förstärka och bredda kunskapen inom digitala brott. Med djup insikt i fysiska brott och cybersäkerhet har vi förutsättningarna att skapa en helhetsbild av alla vardagsbrott, digitala som fysiska.

Vårt mål är att bidra till ett tryggare samhälle där vi ännu bättre kan förutse och agera preventivt i de brottssituationer som uppstår i en alltmer uppkopplad värld. Vi vill att du är med på vår resa. Hos oss får du arbeta med våra vänner på Polisen, MSB, Svensk Handel, Bankföreningen, Google och många fler. Vår kultur beskrivs bäst som en start-up, där vi hjälps åt och snabbt tar oss framåt till att bli den ledande aktören inom brottsförebyggande arbete.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har +3 års erfarenhet att driva projektledning och produktion i digitala kanaler
  • Din passion är att driva långsiktiga förändringar med innovativa kollegor i en organisation med stora värderingar som att skapa ett tryggare Sverige
  • Är van att koordinera marknadsföringsaktiviteter i digitala kanaler, gärna med fokus på köpt media.
  • Van vid att planera, driva, strukturera och följa upp projekt inom marknadsföring och webb

Som person ser vi att du är:

  • Strukturerad, nyfiken och självsäker
  • En bra medarbetare med en positiv attityd
  • En person som gillar förändringar och utmaningar