SSE Executive Education

Account Manager

SSE Executive Education är ett helägt dotterbolag till Handelshögskolan i Stockholm och den ledande partnern för chefsutbildning i Nordeuropa och rankas som de bästa i Sverige inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Här är akademisk forskning integrerad med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsiga områden som innovation och entreprenörskap hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, och ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och den offentliga sektorn genom kraftfull transformation.

Om rollen

I din roll som Account Manager ansvarar du för att säkerställa deltagarantalet inom ledarskapsprogrammen. Bearbetningen av kunder sker både via telefon, digitala möten samt vid möten på plats hos kund. Genom att utveckla ett nära samarbete med dina kunder och förstå deras behov skapar du rätt förutsättningar för att kunna erbjuda varje kund det utbildningsprogram som passar dem bäst.

Kontoret är beläget i Handelshögskolans lokaler på Sveavägen i Stockholm city.

Tidigare erfarenhet

  • Du brinner för och har erfarenhet av försäljning. 
  • Du tycker om att träffa kunder och förstår att affärer skapas i dialoger och interaktioner.
  • Vi ser även att du är en duktig kommunikatör på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av rådgivande försäljning och att leda hela försäljningsprocesser på egen hand såväl som med andra.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av att sälja utbildningar.

Personliga egenskaper

  • Som person är du mål- och resultatinriktad och du inspireras av att leverera värde och av livslångt lärande i framkant. Du är ödmjuk inför uppgiften, opretentiös och har en god samarbetsförmåga.
  • Du är initiativrik, har hög energi och du förstår hur du levererar värde genom- och med andra. Du är både trygg i dig själv och beslutsam samt bra på att prioritera.
  • Samtidigt som du är självständig är du också en stark lagspelare.
  • Du tilltalas av företagets ledord; helhjärtat, affärsorienterade tillsammans, ansvarstagande för helheten, öppna respektfulla och hjälpsamma samt livslångt lärande I framkant

SSE Executive Education arbetar för en balanserad könsfördelning och värdesätter en mängd olika bakgrunder och erfarenheter bland våra anställda. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, etnicitet, könsidentitet eller uttryck, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller religion eller annan övertygelse.