Your Special Delivery Service - YSDS

Head of Sales

YSDS är ett internationellt logistikföretag för extraordinära produkter, destinationer och tidsramar. De tillhandahåller högkvalitativ rådgivning och unika logistiklösningar mot kunder inom huvudsakligen tre områden: Life Science, Art och Specialty Logistics. När kunder står inför komplexa logistikutmaningar är YSDS expertis att hitta progressiva, hållbara och anpassningsbara lösningar som utmanar den traditionella logistikbranschen. Detta utifrån devisen ”precis allt är möjligt”. YSDS kärnvärderingar ”we’re passionate, ambitious and we care” genomsyrar hela organisationen, och framgången bygger på alla medarbetares engagemang för expertis, service och kvalitet. YSDS letar ständigt efter människor med höga ambitioner som vill vara med på en resa i att utmana och förändra.

YSDS söker nu en Head of Sales som skall hjälpa oss att expandera vår verksamhet i Sverige. Tjänsten är placerad i Stockholm och resor till våra kontor i Göteborg och Malmö tillkommer

Vi söker dig med en stor entreprenörsanda som skall leda och utveckla säljteamet in i en mycket spännande framtid. YSDS värdesätter sin starka säljkultur högt och det är viktigt att du agerar som en ambassadör för bolaget och har god förmåga att utveckla och förstå värdet av just en stark kultur.

Du skall ha en gedigen bakgrund inom försäljning och kunna påvisa mycket goda resultat. Du arbetar idag i en säljledande roll, antingen som chef eller teamleader. Du skall ha mycket god erfarenhet av att arbeta med KPI:er, älska en hög aktivitetsnivå och ha ett starkt driv att göra affärer. 

Vem är du

 • En riktig lagspelare med ett skarpt sinne för affärer och god kommunikations- och förhandlingsförmåga
 • Hög energinivå och sätter laget före jaget
 • En kundfokuserad relationsbyggare som gör ett omedelbart och proffsigt intryck
 • Förmåga att arbeta och trivas i en bransch och miljö med mycket högt tempo
 • En sann ambassadör vars engagemang skall ta YSDS till en marknadens #1
 • Entreprenöriell

Erfarenhet

 • 2-5 års erfarenhet som försäljningschef eller teamledare
 • Dokumenterat goda säljresultat, gärna inom tjänsteförsäljning B2B
 • Arbetat med långsiktigt kundansvar (KAM)
 • Mycket god förståelse och kunskaper i KPI:er relaterade till försäljning och säljmål
 • God datorvana och höga kunskaper i MS Office 365

YSDS befinner sig i en enorm tillväxtfas. Du kommer att vara en mycket viktig och central del i det svenska teamet, försedd med bra förutsättningar och möjligheter att växa och briljera. Genom allas gemensamma engagemang, passion och ansträngning skall YSDS skapa det bästa logistikföretaget i världen. Har du det vi söker och vill vara med på en spännande resa är du varmt välkommen att söka din nästa utmaning som Head of Sales på YSDS.