OMG/Omnicom Media Group

Paid Social Specialist

OMG är ett världsomspännande nätverk av media- och kommunikationsbyråer som i Sverige omfattar mediebyråerna OMD, PHD, Hearts & Science, samt data science-byrån Annalect, produktionsbyrån DRUM, retail-byrån TransAct och performance-byrån Resolution.

Om rollen

Vi söker en driven person till vår Paid Social Media-avdelning i Göteborg. Är du vår nästa medarbetare?

OMD är en av världens ledande mediebyråer och vann nyligen pris i The Gunn Report som världens mest kreativa mediebyrånätverk, för 11:e året i rad. Vi har kontor i över 130 städer, i Sverige är vi drygt 140 personer med kontor i Stockholm och Göteborg. OMD i Göteborg arbetar med några av världens mest innovativa och spännande varumärken såsom; Liseberg, Mercedes, Verisure, Beiersdorf m.fl.

Vi söker en person till vår Socialavdelning i Göteborg med intresse för digital media, en fallenhet för siffror och analys samt en förmåga att kunna se möjligheter att vidareutveckla befintliga samarbeten och projekt. Du kommer att arbeta med några av våra mest spännande kunder och tillsammans med kundteamen ta fram rekommendationer, optimera kampanjer samt utforma och presentera uppföljningar för våra kunder. Utöver det kommer du att samordna ditt arbete med andra områden som Programmatic, SEM, Video och SEO. Du är en framstående funktion i OMDs digitala erbjudande och kommer vara en viktig del i att växa och utveckla vår Social-avdelning.

Dina kvalifikationer

  • 1+ års erfarenhet från köpt annonsering i sociala medier
  • Du har arbetat i Facebook Business Manager, Smartly eller liknande 3e-partssystem
  • Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp
  • Du är tydlig och strukturerad
  • Du tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga
  • Du har en hög känsla för service & förståelse för kundens affär
  • Du har en stor nyfikenhet och lust att utforska ny teknik och kommunikationsmöjligheter

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i en kreativ och snabbrörlig miljö tillsammans med fantastiska kollegor! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta william.hagberg@headagent.se & pontus.andersson@headagent.se.