Digiview

Digital Marketing Strategist & Project Manager

Via en stark passion för kundupplevelsen grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom strategi, kreativitet och data har vi samlat några av branschens ledande experter på digitala kundresor med hjärtat i sociala medier, sök, online video och display. Tillsammans brinner vi för vår vision om att utmana marknadsföringsbranschen och att på vägen bygga en arbetsplats för nästa generation. DigiView är även en del av Recoordinate-koncernen där vi tillsammans möter marknadens stigande efterfrågan inom digital transformation. Tillsammans fokuserar vi på att hjälpa företag nå sin fulla potential genom digital marknadsföring, martech/adtech, BI/AI och Business Agility med målet att skapa tillväxt och affärsflexibilitet. Läs mer om Recoordinate här!

På DigiView går laget alltid före jaget och tillsammans brinner vi för att forma framtidens marknadsföring – där data och kreativitet lever i symbios. Som digital marknadsföringsbyrå och med kundupplevelsen i fokus navigerar vi både inom tech, data och kommunikation. Vi tror starkt på en transparent mediebransch där vi som byrå har som skyldighet att vara oberoende av mediekanaler, publicister och teknikjättar för att vara fullt kvalificerade att tillhandahålla strategisk rådgivning som sätter kundens affär och intresse i fokus.

Som tillväxtbyrå är vi övertygade om att personlig utveckling är en grundförutsättning till framgång och att fira individuella prestationer ska vara en självklarhet. Ödmjukhet, transparens, delaktighet, kunskapshunger och konstant utveckling sitter djupt i våra rötter samtidigt som vi vill ha förbannat kul när vi arbetar.

Värdesätter du kultur lika högt som oss och samtidigt brinner för Customer Experience? Då hoppas vi att du vill haka på vår resa som Digital Strateg och möjligheten att växa våra befintliga kunduppdrag inom SaaS, retail, e-handel och B2B på såväl lokal som nordisk nivå till nya höjder.

Om dig

Du besitter en stark nyfikenhet inom CX och tillväxt kopplat till den digitala affären. Detta innebär att du har en naturlig förmåga att löpande hålla dig uppdaterad inom medielandskapets utveckling och dess senaste teknik – allt för att såväl växa varumärke som öka försäljning för dina kunder.

Du är en generalist som älskar att driva förändring tillsammans med specialister och motiveras av att rådgiva samt bygga starka relationer med stakeholders ute hos kund. Du brinner för att säkerställa kvalitet, kundnöjdhet och framdrift i dina projekt. Du är affärsmässig, skicklig på att arbetsleda projektteam i rätt riktning med uppskattade ledarskapsförmågor samt tycker om att arbeta med såväl ord som analys.

Förutom att du har rätt personliga egenskaper och värdesätter kultur högt, ser vi att du har en kandidatexamen inom marknadsföring/ekonomi och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som projektledare/kundansvarig inom det kommersiella med minst 3 år – gärna på byrå och med huvudsakligt fokus på digital marknadsföring. Du har flytande kunskaper i både svenska och engelska samt är en skicklig presentatör.

Arbetsuppgifter och ansvar

 • Kundansvar med ambitionen att maximera våra uppdragsgivares digitala investering
 • Facilitera workshops och leda den strategiska rådgivningen kopplat till digitala kundresor med huvudsakligt fokus på paid social – meriterande med SEM, Display eller omni
 • Ansvara för löpande kundkontakt samt resultatuppföljning i form av analys och strategiska insikter
 • Resursfördela, kvalitetssäkra och arbetsleda projektteam om 2-4 specialister per kunduppdrag
 • Relationsarbete och kundvård med målet om förlängda uppdrag, merförsäljning och kundnöjdhet
 • Kontinuerlig omvärldsbevakning för att identifiera såväl möjligheter som utmaningar i dina kunduppdrag och projektteam
 • Möjlighet att kompetensstärka samt delta i korsuppdrag tillsammans med konsulter från våra systerbyråer i Recoordinate-korncernen; Marketing automation specialister och agila coacher/konsulter.
 • Möjlighet att representera DigiView i externa sammanhang såsom under webinar eller event

Vi erbjuder bland annat

 • 2,5 timme betald träningstid per vecka, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag
 • Bonussystem baserat på bevisad kundnöjdhet
 • En hybrid arbetsmodell och flexibla arbetstider
 • Arbetsresurser bestående av den senaste tekniken från Apple
 • Finansiering av relevanta utbildningar samt certifikat
 • Årliga resmål och team-aktiviteter tillsammans med hela gruppen
 • Centralt och färgglatt kontor i hjärtat av Stockholm med härliga mingelytor och badrum med dusch samt förvaringsskåp för den träningsintresserade
 • Mellis, dryck och snacks nära till hands för såväl möten som after-works
 • Insyn i en platt och växande organisation i ett tidigt skede med stora möjligheter att påverka

Låter det som jobbet för dig?

Välkommen att skicka in din ansökan via länken här: https://bit.ly/39io26G

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, men du är varmt välkommen att höra av dig vid eventuella frågor. Kontaktperson för denna rekryteringsprocess är Felicia Holte (felicia.holte@digiview.se) samt William Hagberg (william.hagberg@headagent.se) och Ida Bondesson (ida.bondesson@headagent.se) Vi ser fram emot att höra från dig! 

 Vill du veta mer om hur det är att arbeta på DigiView? Läs mer om oss här!