Vi är Spendrups, det svenska familjebryggeriet. I dag drivs företaget i fjärde generationen med flera familjemedlemmar som aktiva eldsjälar i hjärtat av våra verksamheter. I vår storfamilj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby, Stockholm, Vårby och på alla våra terminaler och säljkontor runt om i Sverige.
Antar du utmaningen som Kategorichef för restaurangtillbehör får du ansvar för ett strategiskt och viktigt utvecklingsområde för oss. Du blir drivande i arbetet med att leva upp till och överträffa våra kunders krav och önskemål på vårt sortiment av restaurangtillbehör och kampanjmaterial såsom glas, textilier, barmaterial, kampanjprodukter, POS. Vi vet att våra kunder förväntar sig ett gediget sortiment för den bar- och dryckesnära miljön samt ett attraktivt erbjudande av traditionell trade marketing-karaktär.
Teamet är organiserat i en försäljningsdivision med resultatansvar för Systembolaget och restaurangmarknaden. Tillsammans i divisionen är vi ett drygt hundratal medarbetare som arbetar med att ge god kundservice och utveckla framgångsrika affärer. Som team kännetecknas vi av att vi är ambitiösa, affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet!
Spendrups vision är att bli ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som Kategorichef har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
I rollen ingår bla:
Tjänsten är placerad på vårt nya huvudkontor i Vasastan i Stockholm och du rapporterar till Chef Affärsutveckling.