Osynlig

Client Director

Osynlig är en UX-byrå med fokus på digital produktutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar verklig affärsnytta. Det gör vi genom att sätta användaren i centrum och designa lösningar som människor förstår och älskar att använda. Hos oss jobbar experter inom UX, design, användarresearch, utveckling och digital strategi. För oss handlar det inte om att bara designa snygga lösningar. Vi vill skapa produkter och tjänster som löser riktiga problem som människor har. Produkter som gör livet lättare, ger tid över till annat och skapar en positiv förändring i människors liv. Produkter och tjänster som människor älskar att använda. För att idéer ska växa till smarta lösningar behövs en trygg miljö. Därför är vi ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra. Vi gör varandra bättre och vi har roligt tillsammans. 2020 blev vi nominerade till bästa arbetsgivare i Årets byrå. Osynlig har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nya Zeeland.

Om rollen

Älskar du försäljning och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Vill du vara på en plats där du verkligen kan göra skillnad för bolaget och för våra kunder? Osynlig söker nu en person som är passionerad och driven till rollen som Client Director. Som Client Director kommer du få fria tyglar och ansvara för delar av byråns tillväxt genom långsiktig försäljning och kundutveckling. Du kommer ha ett nära samarbete med Business Director och bli en viktig del i strategin för att skapa ökad tillväxt genom att bygga långsiktiga relationer med höga krav på trovärdighet och tillförlitlighet.

Vi söker dig som kan bygga och sätta upp en smart och effektiv säljprocess där du fokuserar på att driva försäljningen tillsammans med bolagets nya kunder. Vi arbetar långsiktigt och relationsbyggande och det är viktigt att hela tiden skapa mervärde och bra affärer för kunden in nästa steg. Vi arbetar hela tiden teambaserat i våra uppdrag och det är viktigt att du har förståelse för det affärsstrategiska så att vi lägger krut på rätt projekt. För rätt person finns det även möjlighet att bygga ett säljteam och på så sätt eskalera bolagets försäljning ytterligare.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en utåtriktad personlighet och förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har stor affärsförståelse och analytisk förmåga för den digitala infrastrukturen i våra tjänster och produkter från strategi via research och design till utveckling. Du har ledarerfarenhet med dig men behöver inte ha haft personalansvar tidigare. Du kommer med fördel från ett bolag där du har gjort en försäljningsresa med goda resultat men är nu redo för att ta ytterligare ett kliv.

Tidigare erfarenhet

  • +5 års erfarenhet av att arbeta långsiktigt med relationsförsäljning inom B2B
  • Erfarenhet av att sälja digitala tjänster (meriterande från byråsida)
  • Erfarenhet av såväl nykundsförsäljning som befintlig kund
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Meriterande med erfarenhet av projektledning

Personlighet

Som person är du trygg och är orädd och vill hitta nya vägar för att driva affären framåt. Du är väl insatt i, och har ett stort intresse av den snabba digitala utvecklingen och har därmed förmågan att hitta innovativa försäljningsstrategier i syfte att bidra till bolagets framgång. Med den erfarenheten agerar du inspiratör och pedagog hos våra kunder för att i sin tur ge dom möjligheten att verkligen göra rätt affärer.