SSE Executive Education

Programkoordinator

SSE Executive Education är ett helägt dotterbolag till Handelshögskolan i Stockholm och den ledande partnern för chefsutbildning i Nordeuropa och rankas som den bästa i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Här är akademisk forskning integrerad med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsiga områden som innovation och entreprenörskap hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, och ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och den offentliga sektorn genom kraftfull transformation.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad Programkoordinator till SSE Executive Education. I rollen är du en nyckelperson för flera team som arbetar för att leverera främst skräddarsydda utbildningar av hög kvalitet till våra kunder. Du är en del av en stimulerande inlärningsmiljö där du är i kontakt med både svenska och internationella kunder, deltagare och fakultet. SSE Executive Education är ett litet företag i en spännande miljö nära den akademiska världen, där du har möjlighet att påverka och förväntas ta eget ansvar och initiativ till att utveckla dig själv, andra och verksamheten.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för allt i från programförberedelser, leveranser till uppföljning av utbildningsprogrammen. Många av våra program levereras fysiskt på vårt Campus i Sigtuna, Handelshögskolan i Stockholm eller digitalt. Utöver det verkar vi både nationellt och internationellt så resor kommer ingå i tjänsten. Du kommer bland annat att:

 • Hantera programkoordinering och administration, ofta med flera parallella program, samt viss ekonomisk uppföljning.
 • Vara ansvarig för kommunikation med deltagare och även kommunicera med våra kunder.
 • Utvärdera program både under och efter genomförandet.
 • Delta i delar av utbildningen för att säkerställa kvaliteten.
 • Stötta kollegor och fakultet i digitala programmoment.
 • Delta i att skapa digitala inlärningsresor och nya digitala arbetssätt.
 • Skapa pedagogisk struktur och innehåll på våra lärportaler.

Vi söker dig som

 • Har några års arbetslivserfarenhet från en motsvarande roll där du har erfarenhet av att leda- och ansvara över egna projekt.
 • Har god systemförståelse samt är lättlärd.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation kommer att ske på båda språken.
 • Det anses meriterande om du har erfarenhet från en akademisk miljö.

Vi värdesätter följande egenskaper hos dig

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet. Då du redan från start kommer driva dina egna projekt söker vi dig som är självgående och ansvarsfull. Vi ser att du är nyfiken, prestigelös och har en flexibel inställning. Du kommer ha många kontaktytor, så som med deltagare, fakultet, kunder och kollegor, så av den anledningen behöver du ha en god förmåga att samarbeta och trivas i olika kontexter. Slutligen ser vi att du är serviceinriktad och gillar att skapa struktur i ibland komplexa sammanhang.

Annan information

Startdatum enligt överenskommelse.

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.