Reforce International

Affärsstrateg

Reforce är ett av världens första RaaS-företag (Results as a Service). Google var ett av de första företagen inom SaaS (Software as a Service) med en ny typ av tjänste- och funktionsavtal. RaaS innebär, förutom leverans av funktioner, även att avtalet innehåller kundens beteendeförändring, ökad omsättning och vinst. Reforce garanterar minst +30% förbättring inom de områden de kontrakteras. Reforce startades 2004 i Boston och Stockholm. Genom att arbeta likartat, utvecklades metod, tjänster, verktyg och produkt tillsammans med VD:ar, chefer och anställda. Sedan 2012 har företaget investerat över 52 MSEK i produkten ReExecute, som lanserades i januari 2015. Andelen RaaS-avtal har kraftigt ökat från noll och står 2016 för över 90% av företagets omsättning.

Reforce är en affärsstrateg som vill skapa mätbara och konkreta resultat och realisera våra kunders fulla affärspotential. Vi vet HUR man gör för att realisera strategin i verkligheten. Vi är framgångsrika entreprenörer och intraprenörer som har erfarenhet av att skapa marknadsledande företag. Vi har paketerat denna kompetens i en välutvecklad metod som medför att vi kan hjälpa våra kunder att snabbare och säkrare uppnå sina strategiska mål. Vi är först med att ha ett förverklingssystem för strategier. Detta innebär att Reforce är mer ett lösningsföretag än ett konsultföretag och vi har bevisat oss i över 90 olika projekt.

Reforce genomsyras av en kundfokuserad kultur där glädjen i att hitta potentialen i varje organisation står i fokus. Vi brinner för att bygga företag och åstadkomma mätbara och konkreta resultat för våra kunder. Många företag vet vad de gör men få företag vet varför dem gör det. Vi vet vårt varför. Reforce tror på att utmana det traditionella och brinner för att hjälpa företag att realisera sin fulla affärspotential. Denna övertygelse driver oss framåt, den tvingar oss att se saker annorlunda och att utmana kunden. På Reforce har vi kul ihop och en fantastisk sammanhållning, med många teamaktiviteter.

Idag är Reforce ett framgångsrikt och expansivt företag som sedan starten ökat sin omsättning med 100 % årligen. Under våren 2011 öppnade vi vårt tredje kontor i Köpenhamn och vår målsättning, genom en metodisk paketering av oss själva, är att kontinuerligt expandera på nya marknader.

För att du ska trivas här, bör du vara en person med eget driv, som är genuint intresserad av dina kunder, har en tro på din egen förmåga att göra skillnad och det är vi som tillsammans skapar framtidens Reforce.

UPPDRAGSBESKRIVNING OCH ARBETSUPPGIFTER

Vill du arbeta med affärsstrategier på en hög strategisk nivå (med fokus på både strategi och genomförande) för att hjälpa företag med tillväxt och ökad lönsamhet samtidigt som du får göra affärer med högsta beslutsfattare? Vill du göra detta på ett företag som tror på att utmana det traditionella och som brinner för att hjälpa företag att realisera sin fulla affärspotential kan Reforce International vara rätt arbetsplats för dig!

Som Affärsstrateg på Reforce kommer du att ansvara för många delar av leveransen hos kund samtidigt som du får möjlighet att jobba med konsultativ försäljning på ledningsnivå.

VI SÖKER

Dig som vill jobba på ett mindre företag med stora ambitioner med snabb tillväxt. Du har flera år av bevisad affärserfarenhet (ett riktigt bra track-record) och ett extremt starkt driv!

Du är en förtroendeingivande och resultatdriven ”doer” som arbetar självständigt och drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du är med fördel en entreprenöriell person som tycker det är roligt att göra affärer och att jobba med strategiförvekligande. Du har även god förståelse för drivkrafterna inom näringslivet och vill vara med och bygga ett av Sveriges mest spännande företag!

Vidare är du en entreprenörsdriven vinnarskalle som har en stark vilja och driv att vara framgångsrik. Du gillar utmaningar, har ett starkt engagemang och är ödmjuk samtidigt som du har ett bra självförtroende i tuffa situationer. Du har pondus, är duktig på att coacha andra och vinner snabbt förtroende hos personer på alla nivåer. Förmågan att på ett konstruktivt sätt driva flera stora projekt och processer framåt och i mål är också central i denna roll. Om du även gillar mätbara resultat, brinner för att överträffa förväntningar och snabbt vill ta ditt affärsmannaskap till nya nivåer så har du med stor sannolikhet hittat rätt.

REFORCE ERBJUDER

Professionell utveckling som affärsman/kvinna samt konkurrenskraftig ersättning. Om du har driv och uppfyller kraven har Reforce inget tak när det gäller kunskap, ersättning, vinstdelning och delägarskap. Reforce har en platt organisationsstruktur med korta beslutsvägar och nära till företagsledning. Vår starka företagskultur präglas av ledarskap, gemensamma värderingar, kollegialitet och krav på individuellt ansvar.

För mer information vänligen kontakta Linus Andersson, linus.andersson@headagent.se – 073-735 29 02 eller Linnea Krautmeyer, linnea.krautmeyer@headagent.se 070-644 05 15