TV4-gruppen

Produktägarchef

TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i mer än 20 år. TV4-gruppen driver i dag mer än 40 tv-kanaler i Norden, inom både fri-tv-, mini-pay- och premiumsegmentet. TV4 är navet i TV4-Gruppens kanalutbud och bjuder på bredd, mångfald och kvalitet i alla dess former och programgenrer.

I kanalutbudet finns också ett stort antal kanaler som riktar sig till specifika målgrupper, exempelvis Sjuan, TV4 Sport och TV4 Fakta.

Produktägarchef till TV4-Gruppen

Vi söker nu till TV4-gruppen, en driven och skicklig Produkägarchef, som ska leda produktteamet. Du ska tillsammans med dina medarbetare säkerställa att TV4 levererar framtidens digitala tjänster och funktioner i nära samarbete med bl a kanalledning och säljorganisation.

Produktteamets uppgift är att leda och ansvara för produktstrategi och utvecklingen av bl a webbsida och mobila tjänster. Ditt team ska kontinuerligt arbeta med att ta fram nya, innovativa och användarvänliga tjänster och arbeta för att förbättra de befintliga.

Du kommer att jobba I nära samarbete med kanallednig, affärsutveckling, marknadsföring, och annonsförsäljning.

Kvalifikationer

• Gedigen erfarenhet av att leda kommersiell produktutveckling.

Goda ledaregenskaper och minst 5 års dokumenterad erfarenhet av personallednig.

• Vana av att leda och hantera en brokig skara kravställare med olika fokus och olika digital mognad.

• Erfarenhet av testning av webbsajter och mobila tjänster genom ett agilt arbetssätt.

• Teknisk förståelse

• Erfarenhet av projektledning

Personliga egenskaper

För att passa i rollen krävs att du är en innovativ person som främjar förändring och nytänkande och är duktig på att ta vara på affärsmöjligheter. Du tycker om att sälja, förhandla och övertyga andra samt är en van ledare med stark teamkänsla. Vidare är du målinriktad, flexibel, problemlösande och en kreativ person som stortrivs med att arbeta med koncept och strategier. Du är en ambitiös person med dokumenterat goda resultat. Du har stark social kompetens och gillar att samarbeta med andra men du är också självgående och har stor initiativförmåga. Du brinner för arbetsuppgifterna, har ett starkt driv och vill utvecklas.

Att leva TV4-Gruppens värderingar – samarbete först, mod att göra nytt och leverera världsklass – är viktigt för att du ska lyckas på TV4-gruppen.

För ytterligare information, vänligen kontakta Victoria Gillberg på +46703006150, victoria.gillberg@headagent.se eller Carolyn Sander på +46733684505, carolyn.sander@headagent.se.