KPMG

Managementkonsult inom Finance Transformation

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1600 medarbetare på 60 orter.

KPMG Management Consulting

KPMG fortsätter att expandera sin verksamhet inom Management Consulting och nu har du chansen att bli en del i en växande konsultorganisation. Vi söker nu dig som vill vara med och expandera vår etablerade rådgivning till CFO:er inom Management Consulting. Som Managementkonsult på KPMG Sverige driver du värdeskapande projekt för stora företag och offentliga organisationer, och då främst på den svenska marknaden. Arbetet innebär projektledning, analyser, presentationer, kundkontakter och försäljning.

KPMG Management Consulting söker just nu erfarna konsulter som har några års erfarenhet av att driva förändrings- eller transformationsprojekt på strategisk nivå i stora företag eller organisationer. För att lyckas i rollen har du förståelse för utmaningen i att hantera balansen mellan analys, projektledning och affärsutveckling hos kund.

Exempel på uppdrag som du driver hos kund, tillsammans med duktiga och drivna kollegor, är att utveckla strategier för ekonomifunktionen, genomföra transformation och omorganisationer, implementera och utveckla Shared service centers, skapa förutsättningar för besparingar eller införa nya ekonomisystem. Projekten är omfattande och du driver sällan mer än två samtidigt. För att trivas hos oss har du höga ambitioner att utveckla dig själv, verksamheten och dina kunder.

Erfarenhet och Kompetens:

• Akademisk examen inom Ekonomi eller som Civilingenjör.

• 4-6 års relevant arbetslivserfarenhet, varav 2-6 år från en ledande konsultfirma.

• Har deltagit i samt projektlett förändrings- eller transformationsprojekt (från förstudie till implementering) inom stödfunktioner med inriktning mot Ekonomifunktionen.

• Haft en aktiv roll inom intern affärsutveckling.

Vi söker dig som:

• Är högpresterande och driven.

• Är självgående och strävar efter ständig förbättring.

• Delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra och lyfter de team du är en del av.

• Är nyfiken och tänker i nya banor.

• Kombinerar en god analytisk förmåga och lyhördhet

• Har ett intresse av att kontinuerligt utveckla de kundrelationer du skapar.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i en omväxlande miljö med strategiska uppdrag hos de största bolagen i Sverige. Goda förutsättningar finns för en utvecklande karriär i Sverige såväl som internationellt. Kulturen präglas av professionalism och stort engagemang och du kommer att kunna kombinera en spännande karriär med en balans mellan arbete och privatliv. Du kommer att arbeta tillsammans med ett större operativt team med att transformera ekonomifunktioner. Till din hjälp har du, förutom dina svenska kollegor, ett väletablerat nätverk av internationell expertis på KPMG att tillgå. Rollen ligger på Senior Associate- alternativt Manager nivå beroende på längd och innehåll utav arbetslivserfarenhet. Du kommer att vara placerad vid vårt kontor i Stockholm och rapportera till Head of Management Consulting.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Sara Bovin på 076-820 46 48, sarah.bouvin@headagent.se eller Viktor Lundeberg på 0733091978, viktor.lundeberg@headagent.se